Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Shiseido Ginza Murasaki 90ml eau de parfum spray

Shiseido Ginza Murasaki 90ml eau de parfum spray

Normale prijs: € 120,00

Speciale prijs: € 74,95

  • In voorraad

  • U bespaart 38%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 90 ml
Parfumtype Eau de parfum
Shiseido Ginza Murasaki 90ml eau de parfum spray

Een speciale geur vol tegenstellingen

Met Murasaki heeft Shiseido een heel speciaal Eau de Parfum gecreëerd, dat de perfecte balans tussen kracht en vrouwelijkheid uitdrukt. Het paarse boeket, dat door hout wordt voltooid, is net zo veelzijdig en contrasterend als de hypnotische kleur van de geur en kan in de naam worden teruggevonden: Murasaki is een beroemde paarse tint in Japan, die adel, macht en verfijning belichaamt. De kostbare kleur was vroeger gereserveerd voor het hof en de Samurai.
De geur opent met ongewoon delicate noten van viooltjes, die knapperige Fuji -appel en fruitige granaatappel nuances ontmoeten, voordat Jasmijn zich in de hartnoot met de Murasaki -bloemen Blauwe Regen verenigd en een vleugje Fresia het bouquet in een helder licht plaatst. Sandelhout-noten schenken de compositie een levendig, fluweelachtig aspect dat perfect wordt afgerond door contrasterende houtaroma's.
Ook de buitengewone flacon speelt met contrasten: het massieve glas heeft afgeronde hoeken en worden doorboord door een zwarte dolk die in de paarse geur lijkt te duiken om daar al zijn kracht te ontwikkelen. De geur is veganistisch gecertificeerd en bevat zowel natuurlijke als synthetische grondstoffen uit biologische teelt.
De bloemige-fruitige geur voor vrouwen werd in 2022 uitgebracht.

Top : Appel, Granaatappel en Viooltje
Hart : Wisteria, Fresia en Jasmijn;
Basis : Cashmeran, Kasjmier Hout en Sandelhout.
Meer informatie