Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Viktor & Rolf Flowerbomb Midnight 50ml eau de parfum spray

Viktor & Rolf Flowerbomb Midnight 50ml eau de parfum spray

Normale prijs: € 103,00

Speciale prijs: € 74,95

  • In voorraad

  • U bespaart 27%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 50 ml
Parfumtype Eau de parfum
Viktor & Rolf Flowerbomb Midnight 50ml eau de parfum spray

Flowerbomb Midnight van Viktor & Rolf, het nieuwe mysterieuze facet van de Flowerbomb-collectie en de meest elegante geur in het Flowerbomb-universum. Fascinerend en opwindend, floraal en sensueel, sprankelend en intiem, viert deze Eau de Parfum middernacht - een mysterieus moment van transformatie waarin de zinnelijke kracht van de vrouw de overhand krijgt.

Flowerbomb Midnight; verslavend en sensueel, intiem en sprankelend

De parfumeurs Dominique Ropion, Domitille Michalon-Bertier, Carlos Benaïm en Fanny Bal creëerden de compositie rond de nachtbloeiende jasmijn: "Queen of the Night" - pas wanneer de dag valt, bloeit de mysterieuze bloem en ontvouwt haar unieke geur.
De zoete frisheid van zwarte bessen versmelt bij de opening met granaatappel en verenigt zich in het hart met door pioenrozen verfijnde jasmijn. Weelderige satijnmusk en verleidelijke vanille omhullen de exotische bloem en ontvouwen een prachtige florale explosie. Een geur die elke elegante vrouw zou moeten bezitten.
Deze nieuwe geur is verpakt in een weelderige radicale zwarte fles, een nieuw juweel in de Flowerbomb-familie dat van dag naar nacht van roze naar zwart gaat, vrouwen uitnodigt om een onzichtbare kant van hun persoonlijkheid te openbaren, om hun kracht te onthullen. De florale geur voor vrouwen werd in 2019 uitgebracht.

Top : zwarte bes, granaatappel
Hart : pioenroos, nachtbloeiende jasmijn
Basis : witte musk, vanille
Meer informatie