Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Reminiscence Patchouli N' Roses 100ml eau de parfum spray

Reminiscence Patchouli N' Roses 100ml eau de parfum spray

Normale prijs: € 103,62

Speciale prijs: € 44,95

  • In voorraad

  • U bespaart 57%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 100 ml
Parfumtype Eau de parfum
Reminiscence Patchouli N' Roses 100ml eau de parfum spray

Reminiscence biedt met het Eau de Parfum Patchouli N'Roses haar iconische ingrediënt een unieke olfactorische expressie. Patchouli, een ster van het legendarische parfum van het Huis, in 1970 gelanceerd en emblematisch voor een heel tijdperk, is inherent aan Reminiscence's DNA.
Tegenwoordig onthult het haar natuurlijke schoonheid in een nieuw licht met deze nieuwe weelderige compositie, de betoverende kracht van patchouli is tot in de perfectie gemengd met de tijdloze sensualiteit van de Roos, nobel en mysterieus.
Patchouli N'Roses is een stijlvolle geur met een moderne signatuur en schrijft een nieuw hoofdstuk in het betoverende verhaal dat Reminiscence met Patchouli verenigt.
Het nieuwe Patchouli N' Roses, ontwikkeld door parfumeur Fabrice Pellegrin, biedt de schone, kruidige geur van patchouli met oosterse florale Damascus roos. De patchoeli is een bijzondere kwaliteit essence, "patchouli hart" genaamd, waarbij donkere en aardse accenten zijn afgezwakt en patchouli's "zuiverste facetten" behouden zijn. Patchouli N' Roses is opgebouwd uit Damascus roos, roos oxide, musk en patchouli, eenvoudig, elegant en intens. De chypre florale geur voor vrouwen werd in de zomer van 2016 gelanceerd.
Meer informatie