Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Rochas Moustache 75ml eau de toilette spray

Rochas Moustache 75ml eau de toilette spray

Normale prijs: € 78,00

Speciale prijs: € 31,95

  • In voorraad

  • U bespaart 59%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 75 ml
Parfumtype Eau de toilette
Rochas Moustache 75ml eau de toilette spray

Oorspronkelijk werd Moustache in 1949 gelanceerd, gecreëerd door Edmond Roudnitska. De naam werd geïnspireerd door het portret van Van Dyck's Charles 1st of England, die met fijne snorharen pronkte. Als aanvulling op de herleving, werd door Natalie Gracia-Netto een tweede geur gecreëerd, voor iedereen die afhankelijk is van de tijd of hun gemoedstoestand, hun verzameling geuren wil uitbreiden om een breed scala aan gevoelens te uiten en een nieuw geurpalet te verkennen.

Moustache eau de toilette; een nieuwe geur met sensualiteit als belangrijkste focus

• Mandarijn en roze peper schetsen een fruitige, kruidige en intrigerende lijn ... Zowel een brutaal knikje als een belofte, het is bezield, aanlokkelijk en opwindend. Verslavend? Je zult er nooit genoeg van krijgen.
• Bulgaarse Roos en Atlas Ceder spelen met mannelijke en vrouwelijke codes om ze beter achter te laten. Maar de dichtheid en kracht maken het een onweerstaanbare geur voor mannen!
• Patchouli brengt het kamferachtige accent van zijn vochtige wortels, benadrukt door Oosterse Benzoé en Vanille. Maar waar komt deze verbazingwekkende viriliteit vandaan? De houtachtige noten natuurlijk, die de hele compositie structureren ... Het is diep, spannend en heet bij het aanraken. De oosterse houtachtige geur voor mannen werd in 2018 gelanceerd.

Top : Mandarijn en Roze Peper
Hart : Bulgaarse Roos en Atlas Ceder
Basis : Patchouli, Benzoé en Vanille
Meer informatie