Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

YSL Yves Saint Laurent MYSLF 100ml eau de parfum spray

YSL Yves Saint Laurent MYSLF 100ml eau de parfum spray

Normale prijs: € 150,25

Speciale prijs: € 114,95

  • In voorraad

  • U bespaart 23%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 100 ml
Parfumtype Eau de parfum
YSL Yves Saint Laurent MYSLF 100ml eau de parfum spray

Een statement van moderne mannelijkheid om je ware zelf te vieren.

MYSLF Eau de Parfum is de uitdrukking van de man die je bent, met al je emoties en nuances. Een geur van onafhankelijkheid, een verklaring van zelfbeschikking, moderne mannelijkheid opnieuw geïnterpreteerd.
Het houtachtig-florale Eau de Parfum van Yves Saint Laurent opent met een levendige frisse mix van Calabrische bergamot en het verfijnde aroma van bergamot-thee. Wilde oranjebloesem-absolue uit Tunesië zorgt in het hart van MYSLF voor een verrassende twist, terwijl een houtachtig akkoord van Indonesische patchoeli en Ambrofix™, een ongelooflijk krachtige ambervariant, de herengeur van YSL zijn sensuele signatuur geeft.
De rechtlijnige flacon in elegant zwart is versierd met het iconische Cassandre-logo en de flacon en het FSC-gecertificeerde karton zijn recyclebaar. Er wordt ook gerecycled glas gebruikt voor de flacon, die hervulbaar is, en de doosjes zijn FSC-MIX gecertificeerd.
MYSLF van Yves Saint Laurent is een aromatische houtachtig-florale geur voor mannen en werd in 2023 uitgebracht. De neus achter deze geur is Christophe Raynaud.

Top : Calabrische bergamot en Bergamot;
Hart : Tunesische Oranjebloesem;
Basis : Ambrofix™ en Patchouli.

Mijn geur, MYSLF.
Meer informatie