Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Biotherm Life Plankton Elixir 50ml Serum

Biotherm Life Plankton Elixir 50ml Serum

Normale prijs: € 93,95

Speciale prijs: € 62,95

  • Niet in voorraad

  • U bespaart 33%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 50 ml
Productsoort Gezichtsverzorging
Producttype Maskers&Serums
Huidtype Alle huidtypes
Biotherm Life Plankton Elixir 50ml Serum

Life Plankton™ Elixir biedt de beste anti-verouderende huidverzorging met een nieuwe generatie anti-aging serum voor uw specifieke huidproblemen, ongeacht uw leeftijd of de conditie van uw huid.
Dit anti-rimpelserum verdedigt, kalmeert en regenereert de vochtarme huid en bevordert het celvernieuwingsproces.
Vaak zijn we ons er niet van bewust dat onze huid dagelijks wordt blootgesteld aan schadelijke omgevingsinvloeden, maar ook aan oxidatieve stress. Om de huid elke dag te beschermen, helpt het diep effectieve, regenererende serum met hyaluronzuur, vitamine C en Life Plankton™.
Het Life Plankton™ Elixir ondersteunt het herstelvermogen van de huid. Zo voorkomt u een geïrriteerde, droge huid en vroegtijdige huidveroudering.
Heeft u de eerste rimpels en lijntjes al opgemerkt? Verminder de kleine tekenen en verbeter de kwaliteit van de huid met Life Plankton™ Elixir van Biotherm. Laat uw huid er in slechts 8 dagen als nieuw uitzien. De textuur van het serum is aangenaam licht en trekt snel in. Life Plankton™ Elixir van Biotherm is geschikt voor alle leeftijden en huidtypen, zelfs voor de gevoelige huid.

Dagelijks als eerste stap in uw gezichtsverzorgingsroutine aanbrengen. Vermijd het gebied rond de ogen.
Meer informatie