Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Collistar oogschaduw

Om uw ogen te laten spreken heeft u geen primer meer nodig. Bestel eenvoudig Collistar oogschaduw bij ParfumCenter bestelt. Deze bevat speciale bestanddelen die zorgen voor een unieke dubbele werking. Collistar oogschaduw heeft hetzelfde effect als een verzorgende crème en is daarnaast een poederoogschaduw die uw ogen extra persoonlijkheid en kracht geeft. Het merk is ontstaan vanuit een farmaceutische keten. Door jarenlange ervaring op het gebied van beauty- en verzorgingsproducten heeft Collistar dermatologische expertise opgebouwd. Collistar oogschaduw is dan ook geschikt voor vrijwel elk huidtype!

Collistar Satin oogschaduw

Door de ongekend intense kleurafgifte van Collistar Satin oogschaduw zet u uw kleurrijke persoonlijkheid extra kracht bij. Het poeder is zo zacht dat het haast als een tweede huid aanvoelt, zonder dat u daarvoor een primer nodig heeft. De vergelijking met satijn is zeker niet overdreven, Collistar Satin oogschaduw is satijnzacht en maakt indruk als u na het aanbrengen in de spiegel kijkt. In het ruime assortiment van ParfumCenter vindt u een uitgebreid kleurenpalet.

Collistar Silk Effect oogschaduw

Met de zijdeachtige glans van Collistar Silk Effect oogschaduw krijgen uw oogleden een sensuele en tegelijk zachte uitstraling. Bij ParfumCenter kiest u gemakkelijk zelf de kleur die bij uw teint past: dove, turquoise en zelfs lavendelblauw! De unieke formule met hyaluronzuur, vitamine E en uv-filters verzorgt en hydrateert de huid van uw oogleden. Niet alleen met Collistar Silk oogschaduw, maar ook met andere Collistar make up combineert u speciale effecten en ingrediënten die uw huid voeden!

Collistar oogschaduw kopen

Scherpe prijzen zijn het handelsmerk van online beauty-en parfumshop ParfumCenter. Collistar oogschaduw kopen of Collistar eyeliner bestellen doet u daarom altijd voordelig in onze winkel. Wij leveren al onze aansprekende geuren en verzorgingsproducten van gerenommeerde beautymerken in originele verpakking. Als u besluit om in onze winkel Collistar oogschaduw te kopen, profiteert u bij ons van een verzekerde verzending!