Collistar oogschaduw

Mooie contouren geven uw ogen expressie en persoonlijkheid! Gebruik van een primer is niet langer nodig wanneer u kiest voor Collistar oogschaduw. Met Collistar Twist combineert u de werking van een verzorgende crème met de natuurlijke uitstraling van een poederoogschaduw. 

De Collistar oogschaduw uit de Double Effect serie kent zelfs meerdere toepassingen. Als u deze aanbrengt met een droog borsteltje oogt deze make-up licht en transparant. Bent u op zoek naar een intensere look met een langdurige dekking? Dan hoeft u het oogborsteltje slechts nat te maken voor optimaal resultaat. Alle Collistar oogschaduw is uitvoerig dermatologisch getest en zo geschikt voor ieder huidtype.          

                                                                                     

Collistar oogschaduw kopen

Bij Parfumcenter vindt u kwaliteitsproducten voor scherpe prijzen. Daarom kunt u bij ons voordelig Collistar oogschaduw kopen in verschillende vormen:  als traditionele poederdoos of in een moderne verpakking. U heeft de keuze uit de prachtigste lichte kleurtinten, waaronder jade, amethist, beige en zachtroze. Zachte kleuren accentueren uw ogen en geven een krachtige en energieke uitstraling. Het voordeel van Collistar oogschaduw kopen is dat de oogschaduw ook een beschermende werking heeft tegen UV. Bij Parfumcenter vindt u een breed assortiment make-up om uw ogen kracht bij te zetten, zoals onze Collistar Mascara. En ook andere typen make-up zoals Collistar nagellak bestelt u bij ons voordelig. Daarnaast zorgen wij standaard voor een snelle levering.