Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Decléor Cica-Botanic Eucalyptus Balm 50ml

Decléor Cica-Botanic Eucalyptus Balm 50ml

Normale prijs: € 40,50

Speciale prijs: € 27,95

  • In voorraad

  • U bespaart 31%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 50 ml
Productsoort Lichaamsverzorging
Producttype Speciale verzorging
Huidtype Alle huidtypes, Droge huid
Decléor Cica-Botanic Eucalyptus Balm 50ml

Herstellende en beschermende balsem van 100% natuurlijke oorsprong met Eucalyptus etherische olie. SOS verzorging voor gezicht en lichaam voor zéér droge gebieden. Decléor beheerst de wetenschap van etherische oliën om de huid duurzaam te transformeren.

Laat uw huid zichzelf genezen, natuurlijk. Decléor's belangrijkste ingrediënt: Eucalyptus etherische olie. Bewezen effectief om ontstekingen te verminderen, infecties te bestrijden en de huid te hydrateren.

De balsem is verrijkt met etherische oliën van Eucalyptus, Rozemarijn, Niaouli en Geranium om de huid optimaal te verzorgen en droge en verzwakte gebieden (knieën, ellebogen, voeten, neus, jukbeenderen) te herstellen en te beschermen. Eucalyptus etherische olie staat bekend om zijn antiseptische eigenschappen, ideaal voor het repareren van wonden, brandwonden en krassen.

Deze unieke formule vol essentiële oliën is geïntegreerd in een natuurlijke balsem om de huid van binnenuit te herstellen voor een diepe regeneratie en om de huid te verzachten en te beschermen.
De huid is zichtbaar hersteld en beschermd.

Breng 's morgens en / of 's avonds, of wanneer nodig, masserend op het hele gezicht en lichaam aan, met nadruk op de droogste gebieden (knieën, ellebogen, voeten, neus en jukbeenderen). Vermijd het gebied rond de ogen.
Meer informatie