Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Lancaster Cleansing Block Micellar Detoxifying Cleansing Water-to-Foam 150ml

Lancaster Cleansing Block Micellar Detoxifying Cleansing Water-to-Foam 150ml

Normale prijs: € 25,76

Speciale prijs: € 14,95

  • Niet in voorraad

  • U bespaart 42%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 150 ml
Productsoort Gezichtsverzorging
Producttype Reiningsproducten
Huidtype Normale huid, Vette huid, Gemengde huid
Lancaster Cleansing Block Micellar Detoxifying Cleansing Water-to-Foam 150ml

Voor de normale tot vette huid. Dit micellair water wordt omgezet in een zacht schuim wanneer het uit de fles wordt gepompt, waardoor make-up, onzuiverheden en vervuiling betrouwbaar en voorzichtig worden verwijderd. De huid is perfect gereinigd, stralend en voelt ontgift en heerlijk zacht en comfortabel aan. Dermatologisch en ophtalmologisch getest. Geschikt voor de gevoelige huid.

Om de huid mooi te houden, heeft het 's ochtends en 's avonds een goede huidverzorgingsroutine nodig en is reinigen altijd de eerste stap. Bovendien optimaliseert de goed gereinigde huid de werking van gezichtscrèmes en serums aanzienlijk en is dan beter voorbereid om de dag het hoofd te bieden of 's nachts te herstellen.

Micellaire structuurformules uit de Lancaster-laboratoria bestrijden alle belangrijke onzuiverheden die ontstaan door omgevingsinvloeden zoals luchtvervuiling, helpen bij het verwijderen van make-up, zonnebrandmiddelen, dode cellen en talg. Ultra-delicaat en zeer efficiënt, maakt het gebruik van vuil verwijderende micellen. In tegenstelling tot traditionele reinigers vangen deze microscopisch reinigende bolletjes olie en onzuiverheden in de huid. Deze kunnen dan gemakkelijk en efficiënt worden weggeveegd.

Pomp op vingertoppen. Masseer in kleine cirkels op een vochtig gezicht. Afspoelen met schoon water.
Meer informatie