Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Lancaster Instant Glow White Gold Peel-Off Mask 75ml Gezichtsmasker

Lancaster Instant Glow White Gold Peel-Off Mask 75ml Gezichtsmasker

Normale prijs: € 37,45

Speciale prijs: € 24,95

  • In voorraad

  • U bespaart 33%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 75 ml
Productsoort Gezichtsverzorging
Producttype Maskers&Serums
Huidtype Alle huidtypes
Lancaster Instant Glow White Gold Peel-Off Mask 75ml Gezichtsmasker

Je tijd is schaars, maar je teint moet er optimaal uitzien? Dan zijn Lancaster Instant Glow Peel-Off maskers iets voor jou: de unieke behandelingen duren slechts 20 minuten om de glow van je huid te perfectioneren. Of je nu behoefte hebt aan hydratatie, stevigheid of zuiverheid, goud is het antwoord!
Het Instant Glow White Gold peel-off masker is verrijkt met bamboepoeder en toverhazelaar-destillaat om overtollige olie te absorberen; dankzij het reinigende en matterende effect is deze zachte en innovatieve Peel-off-formule ideaal voor de T-Zone.
De zachte en innovatieve peel-off formule kan alleen of in combinatie met Instant Glow Pink Gold en Instant Glow Gold worden gebruikt: samen zijn de drie maskers voorbestemd voor een luxueuze all-round behandeling op maat van de individuele behoeften van elke huid.

Breng een gelijkmatige laag van ongeveer 2 mm aan - niet te dik en niet te dun - op de droge en gereinigde huid en spreid het masker met je vingers over het hele gezicht. Vermijd de ogen, wenkbrauwen en haarlijn. Ontspan en laat het 20 minuten inwerken. Verwijder het masker vervolgens voorzichtig vanaf de buitenranden van het gezicht. Wrijf resten voorzichtig weg. Eén à twee keer per week aanbrengen.
Meer informatie