Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Oog make-up remover

Het is niet verstandig om met make-up op naar bed te gaan, omdat je huid dan niet goed kan herstellen en ademen. Met oog make-up remover verwijder je op een verantwoorde manier je oogschaduw, eyeliner en mascara. Met name de huid rondom je ogen is erg gevoelig. Gebruik daarom een speciale oog make-up remover in plaats van een make-up remover die geschikt is voor je gezicht. Deze is mild voor je ogen, verwijdert oogmake-up in een handomdraai en verzorgt. Wat willen je ogen nog meer?!

Clinique oog make-up remover

Het is niet voor niets dat Clinique oog make-up remover een veelgevraagd product is. Dermatologen hebben in samenwerking met Clinique als eerste schoonheidsproducten ontwikkeld die op allergieën zijn getest. De tere huid rondom je ogen heeft dezelfde aanpak nodig als een gevoelige huid. Gebruik daarom een Clinique oog make-up remover. Bij ParfumCenter hebben we een uitgebreid assortiment met verzorging voor de gevoelige ogen, daarnaast hebben we ook oogserum, -crème en -gel.

Beste oog make-up remover

Wat de beste oog make-up remover is, is afhankelijk van je wensen. Voor waterproof oog make-up heb je namelijk een ander product nodig dan voor standaard make-up. Doordat olie elkaar van nature aantrekt, werkt het goed om olieachtige ingrediënten op te lossen. Waterproof mascara verwijderen gaat ook het beste met een oog make-up remover op oliebasis. Bij ParfumCenter vind je verschillende soorten en merken, ontdek zelf welke het beste bij jou past!

Oog make-up remover kopen

Bij ParfumCenter ben je aan het juiste adres wanneer je oog make-up remover wilt kopen. Je profiteert altijd van een scherpe prijs in onze webshop. Daarbij zorgen we dat jouw bestelling zo snel mogelijk naar je toe komt. Dit geldt voor al onze producten. Het is dus slim om je overige huidverzorging samen met je oog make-up remover te kopen. Begin vandaag nog met een goede schoonheidsroutine, want met de juiste verzorging is elke huid prachtig!