Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Shiseido make up

Voor de perfecte hydraterende crème moet u Shiseido make-up hebben! Met onze dagcrèmes van dit populaire merk bent u de hele dag beschermd tegen de zon en blijft uw huid er stralend uitzien. Deze krijgt een egale teint en een gezonde blos. Bovendien worden poriën en oneffenheden weggewerkt. De crème heeft een factor 35 en is in de tinten medium en dark verkrijgbaar bij ParfumCenter. Bestel uw Shiseido make-up bij ons om de hele dag beschermd te zijn en er bovendien onweerstaanbaar uit te zien!

Meer informatie
Shiseido

19 artikel(en)

Shiseido make up remover

Zoekt u reinigers voor iedere huidtype? Dan vindt u bij ons van het merk Shiseido de beste make up remover. U kunt een keuze maken uit verschillende cleansing water varianten, die olie- en alcoholvrij zijn. Hiermee haalt u eenvoudig alle make-up lagen van uw gezicht. Ook hebben we een Shiseido cleansing brush om uw poriën goed mee schoon te maken. Als u zeker wilt zijn van een vlekkeloos resultaat, kunt u vertrouwen op onze Shiseido make-up remover.

Shiseido make up online

In ons uitgebreide aanbod vindt u onze Shiseido make up online voor een aantrekkelijke prijs. Hetzelfde geldt voor de zorgvuldige removers van dit merk. Deze kunt u eenvoudig samen met uw make up kopen in onze winkel. Uw bestelling wordt met de grootste zorg behandeld en snel naar u toegezonden. Zo kunt u uw nieuwe look uitproberen en experimenteren met de vele mogelijkheden! Bestel uw Shiseido make up online om elke dag vol vertrouwen tegemoet te zien.