Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Rochas Man Intense 100ml eau de parfum spray

Rochas Man Intense 100ml eau de parfum spray

Normale prijs: € 81,19

Speciale prijs: € 44,95

  • In voorraad

  • U bespaart 45%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 100 ml
Parfumtype Eau de parfum
Rochas Man Intense 100ml eau de parfum spray

Verslavend en sensueel

Deze interpretatie, nieuw samengesteld door Maurice Roucel, is een gourmand houtachtige ambergeur, de kwintessens van hedendaagse mannelijkheid.
De topnoten openen met een citrusduo dat uitbarst rond lavendel met een tijdloze en welsprekende frisheid. De koffie hartnoot levert een verrukkelijke en onvergetelijke olfactorische afdruk, doordrenkt met omhullend cederhout. In de basis accentueren licht suikerzoete vanille- en tonkaboonnoten de sensualiteit van de geur en smelten samen tot een magnetische signatuur.
Rochas Man Intense, een verslavend en sensueel eau de parfum dat onlangs in 2023 werd gelanceerd. Een belichaming van de avant-gardistische man, in volledige controle over zijn beslissingen en zijn lot.

Zittend op een metalen dop die nu een basis is geworden, zet het ontwerp de traditie op zijn kop. De moderne en impactvolle flacon onthult een intrigerend sap in lichtroze en herhaalt deze gedurfde tint op de intens roze doos.
Rochas Man Intense belichaamt perfect de moderne mannelijkheid. Een non-conformistische man die het leven leeft volgens zijn eigen regels.

Top : Citrusvruchten en Lavendel;
Hart : Cappuccino-akkoord en Ceder;
Basis : Vanille en Tonkaboon.
Meer informatie