Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Armani Acqua di Gio Homme Profondo 200ml eau de parfum spray

Armani Acqua di Gio Homme Profondo 200ml eau de parfum spray

Normale prijs: € 162,02

Speciale prijs: € 129,95

  • In voorraad

  • U bespaart 20%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 200 ml
Parfumtype Eau de parfum
Armani Acqua di Gio Homme Profondo 200ml eau de parfum spray

Als inspiratie voor deze nieuwe interpretatie van een geuricoon nam Giorgio Armani een duik in het diepe. Acqua Di Giò Profondo is de eerste aquatische fougère van Armani voor hem - fris, kruidig, aromatisch en ongelooflijk aantrekkelijk.
"Blauw als een dichte schaduw die sensualiteit uitdrukt. In zijn verschillende nuances is het een vloeibare kleur die een gevoel van vloeibaarheid en verfijnde elegantie geeft." Giorgio Armani

Acqua di Giò Profondo; de nieuwe intensiteit

Profondo verkent een andere dimensie van de oorsprong van Acqua di Giò: de diepe zee. Dit eau de parfum, een serene maar mysterieuze kijk op het klassieke Acqua di Giò, opent met de iconische zoute mariene noten voordat het smelt in de verkwikkende aromatische essences van cipres, lavendel en rozemarijn die dit tot een aquatische fougère maken. De diepte van de oceaan wordt uitgedrukt door patchoeli en muskusachtige noten, waardoor een langdurig, mysterieus spoor achterblijft. Acqua di Giò Profondo is een aangename duik in de diepte van de oceaan. De aquatische fougère geur voor mannen werd in 2020 uitgebracht.

Top : Zeenoten, Aquozone, Bergamot en Groene mandarijn;
Hart : Rozemarijn, Lavendel, Cipres en Mastiek
Basis : Amber, Minerale Noten, Patchouli en Musk
Meer informatie