Calvin Klein Dames Miniaturen set 4x 15ml Eternity, Ck One, Obsession ,Escape

€ 52,00 € 39,95
Op voorraad
U bespaart 23%
Calvin Klein Dames Miniaturen set 4x 15ml Eternity, Ck One, Obsession , Escape

Inhoud:
1 x Eternity 15ml edp spray
1 x CK One 15ml edt flacon
1x Obsession 15ml edp spray
1x Escape 15ml edp spray

• Obsession is een blijvend en krachtig oriëntaals parfum voor vrouwen, het roept de sensualiteit en de hartstocht van passie en romantische obsessie op.
De topnoten melangeren mandarijn, bergamot en vanille met subtiele groene nuances. In het hart bevindt zich jasmijn, oranjebloesem, sandelhout, vetiver en exotische kruiden. In de basis laten aards en sensueel amber, eikenmos, wierook en musk een blijvende indruk na. Obsession eau de parfum werd in 1985 gelanceerd. De neus achter deze geur is Jean Guichard.

• CK One is een aromatische citrusgeur voor vrouwen en mannen, het is de eerste unisex geur van Calvin Klein en werd sinds haar lancering in 1994 een wereldwijd fenomeen. Twee zielen zijn samengevoegd in het vuur en de passie van één. Dit erotische parfum combineert man en vrouw met een provocerende geur. De zuivere, verfrissende geur bevat essences van bergamot, kardemom, ananas, papaya, amber en groene thee. CK One eau de toilette werd door Alberto Morillas en Harry Fremont gecreëerd.

• Eternity is een zéér succesvol damesparfum van Calvin Klein, dat ontworpen werd als een eerbetoon aan zijn huwelijk. Eternity eau de parfum is een hymne van eeuwige waarden: liefde, familie en vrede.
Eternity eau de parfum opent met frisse citrusvruchten en groene noten, welke gevolgd worden door essences van viooltje en lelietje-van-dalen. Het aroma van een anjer met haar kruidigheid geeft het florale hart een ietwat peperig akkoord. De basisnoten zijn zacht met poederachtige heliotroop, sandelhout en transparante musk. Eternity eau de parfum is een florale damesgeur en werd in 1988 gelanceerd.

• Escape is een romantisch, vrouwelijk parfum met een vleugje zeelucht. Escape eau de parfum opent met kamille, appel, lychee, mandarijn, roos, pruim en perzik, in evenwicht gehouden door koriander en sandelhout. Escape eau de parfum werd in 1991 vervaardigd.

Meer details Minder details
Meer informatie
Merk Calvin Klein
Inhoud 4 x 15 ml
Parfumtype Eau de toilette, Eau de parfum, Geschenksets, Miniaturen
Meer details Minder details
 
Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.