Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Carolina Herrera Bad Boy 100ml eau de toilette spray

Carolina Herrera Bad Boy 100ml eau de toilette spray

Normale prijs: € 110,00

Speciale prijs: € 79,95

  • In voorraad

  • U bespaart 27%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 100 ml
Parfumtype Eau de toilette
Carolina Herrera Bad Boy 100ml eau de toilette spray

Bad Boy van Carolina Herrera is een geurige expressie van dualiteit en vertegenwoordigt de onbevreesde aard van de moderne man. De Bad Boy is tegelijk sterk en gevoelig, zelfverzekerd en ontspannen, hij omarmt zijn contrasterende eigenschappen met gerustgesteld gemak. Bad Boy Eau de Toilette is een geur van gelaagde noten, geïnspireerd door de complexiteit van de Bad Boy en harmonieus gecombineerd voor een onderscheidende mix van moderne verfijning.

Bad Boy; een onderscheidende rebellie

Bad Boy vertegenwoordigt de opstandige mannen die hun eigen weg uitstippelen en hun eigen principes ontwerpen. De flacon is met een opvallend design net zo kenmerkend als hij is en symboliseert zijn heldhaftige kracht en eigenzinnige eigenschappen. Een onzichtbaar accessoire zo onvoorspelbaar en uniek als de Bad Boy iedere dag is.

Stimulerend en versterkend
Een complexe reis voor de zintuigen, Bad Boy opent met verleidelijke noten van zwarte en witte peper, vermengd met de citroenachtige levendigheid van Italiaanse groene bergamot. Kenmerken van dualiteit continueren in het hart, waar cederhout en salie een magnetische elegantie brengen. Het ware geheim ligt in de basis van de geur, met een sensuele mix van tonkaboon en cacao absolue, wat resulteert in een geur van verfijnde mannelijkheid met een vleugje opstandigheid.

Top : witte peper, zwarte peper, Italiaanse groene bergamot
Hart : ceder, salie
Basis : tonkaboon, cacao absolue, Amber hout
Meer informatie