Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Chloé Rose Tangerine 75ml eau de toilette spray

Chloé Rose Tangerine 75ml eau de toilette spray

Normale prijs: € 119,00

Speciale prijs: € 74,95

  • In voorraad

  • U bespaart 37%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 75 ml
Parfumtype Eau de toilette
Chloé Rose Tangerine 75ml eau de toilette spray

Chloé lanceerde in de zomer van 2020 de Eau de Toilette-editie van hun Chloé Signature-parfum genaamd Chloé Signature Rose Tangerine. Chloé Rose Tangerine belooft een gedurfder en energieker karakter in de herinterpretatie van de moderne klassieker van het huis.
Rose Tangerine is ontwikkeld door parfumeurs Sidonie Lancesseur en Michel Almairac die de kenmerkende geest van het oorspronkelijke parfum - een frisse en levendige noot van roos - als een essentieel onderdeel van het merk hebben behouden.

Chloé Rose Tangerine belichaamt vrijheid, lichtheid en vrouwelijkheid

Een unieke fruitige rozennoot vermengt zich met mandarijn om deze elegante geur een zonnige uitstraling te geven. Levendige zwarte bessen en groene ondertonen versterken het karakter van de geur, terwijl een basis van ceder en witte amber blijft hangen met een gestroomlijnde, ultramoderne elegantie.
Rose Tangerine Eau de Toilette, met een heldere, frisse, duidelijke rozennoot die integraal deel uitmaakt van de geuridentiteit van het merk, belichaamt vrijheid, lichtheid en vrouwelijkheid - de principes waarop Chloé meer dan 60 jaar geleden in Parijs werd opgericht.

Top : mandarijn en zwarte bes
Hart : roos
Basis : ceder en witte amber
Meer informatie