Clarins Cryo-Flash Cream-Mask 75 ml Masker

€ 81,00 € 54,95
Op voorraad
U bespaart 32%

Een 10 minuten ijzig koud gel-crème gezichtsmasker voor een onmiddellijk zichtbaar lift-effect. De poriën worden zichtbaar geminimaliseerd en de glans van de huid wordt versterkt.

Dit ijskoude gel-crèmemasker, geïnspireerd door cryotherapie en de professionele spa-expertise van Clarins, zorgt voor een zichtbaar lifteffect in 10 minuten.* De huidtemperatuur wordt verlaagd met 2°C - 2x kouder dan traditionele gezichtsbehandelingshulpmiddelen met cryotherapie** om tekenen van veroudering te helpen bestrijden voor onmiddellijke en lange termijn resultaten. De huid ziet er zichtbaar steviger en gladder uit met een gezond ogende glans.

Aangedreven door Clarins' exclusieve Cryo-Starter-technologie – Clarins' gepatenteerde mix van het molecuul M.G.A., een mentholderivaat + en organisch teunisbloemextract – koelt het unieke masker de huid dramatisch af om een onmiddellijk zichtbaar lifteffect te leveren, helpt de verschijning van poriën te minimaliseren, en versterkt de glans van de huid terwijl het 24 uur lang hydrateert.*** Bij langdurig gebruik helpt de innovatieve formule op lange termijn anti-verouderingsresultaten te leveren - de huid ziet er zichtbaar steviger uit en fijne lijntjes en rimpels worden gladder. Paardenkastanje-escin, afkomstig van een biologische plant, vernieuwt de glans. Biologisch Quinoa-extract verhoogt de hydratatie. Biologisch Edelweiss-extract helpt de huid te beschermen tegen schadelijke vrije radicalen die leiden tot vroegtijdige tekenen van veroudering. Hydroxystearinezuur 10 maakt de huid zichtbaar steviger en gladder.

De crèmige, sensorische, ijskoude formule verfrist de zintuigen met een verkwikkend muntachtig aroma, voor een totaal gevoel van welzijn.

Onderscheidingen:
NEWBEAUTY Award voor beste cryomasker (2024)

*Onmiddellijk liftend effect - Klinische test, 32 vrouwen, na 10 minuten aanbrengen van het masker
**Klinische test uitgevoerd door het gemiddelde te nemen van de resultaten van 3 schoonheidsbehandelingen met cryotherapie, een van de best verkochte in Frankrijk, gemiddelde temperatuur na 10 minuten aanbrengen, bij 60 vrijwilligers.
***24 uur hydratatie - Klinische test, 24 vrouwen, na 10 minuten aanbrengen van het masker.

• Huidtype: Gecombineerd, Droog, Normaal, Vettig
• Textuur: Crème
• Gebruik: 2-3 keer per week aanbrengen op een schoon gezicht en hals.

Voordelen
• Zichtbaar lifteffect
• Minimaliseert het uiterlijk van poriën
• Versterkt de glans van de huid
• 24 uur hydratatie
• Verstevigt zichtbaar met voortgezet gebruik
• Vermindert de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels bij langdurig gebruik
Innovatie en plantenexpertise
Aangedreven door de gepatenteerde Cryo-Starter Technologie van Clarins – een exclusief moleculair en plantaardig duo van M.G.A., afgeleid van menthol, en organisch teunisbloemextract – verlaagt de huidtemperatuur met 2°C, 2x kouder dan traditionele cryotherapie-gezichtsbehandelingshulpmiddelen** voor een onmiddellijke liftend effect en langdurige anti-verouderingsresultaten.
Clarins Plus
Het op cyrotherapie geïnspireerde gezichtsmasker van Clarins maakt gebruik van de kracht van kou voor een zichtbaar stevigere, stralende huid met een gelift effect.

Meer details Minder details
Meer informatie
Merk Clarins
Inhoud 75 ml
Productsoort Gezichtsverzorging
Producttype Maskers&Serums
Huidtype Alle huidtypes
Meer details Minder details
 
Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.