Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Costume National Soul 100ml eau de parfum spray

Costume National Soul 100ml eau de parfum spray

Normale prijs: € 125,00

Speciale prijs: € 81,95

  • In voorraad

  • U bespaart 34%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 100 ml
Parfumtype Eau de parfum
Costume National Soul 100ml eau de parfum spray

Soul van Costume National is pure emotie. Het is een unieke geur die is gecreëerd om de essentie en ziel van CoSTUME NATIONAL te belichamen. Het warme parfum krijgt vorm rond een iconisch ingrediënt: pure amber. Amber is een grote favoriet van de ontwerper en drukt vrijheid en absolute elegantie uit.

Soul is vrijheid en elegantie. Het is de essentie en ziel van CoSTUME NATIONAL

De natuurlijke glinsterende oranje kleur van het parfum weerspiegelt de schoonheid en het unieke karakter van haar warme en pure essence.
Costume National werkte samen met Dominique Ropion om dit oosterse parfum met een sterk en uniek karakter te creëren. De rijkdom en zeldzame kwaliteit van grondstoffen - sommige afkomstig van het prestigieuze LMR-laboratorium in Grasse - creëren samen met de ultieme technologieën een warm, sensueel, elegant en charismatisch parfum, dat de ware ziel van CoSTUME NATIONAL belichaamt.
De geur opent met kruidige noten van kardemom, roze peper en bergamot en ontvouwt zich plotseling een diep hart van geranium, een leerakkoord en oud.
De warme basisnoten van grijze amber, vanillebonen en patchouli laten de onmiskenbare signatuur van het merk op de huid achter. De oosterse kruidige geur voor vrouwen en mannen werd in 2015 uitgebracht.

Top : bergamot, kardemom, roze peper
Hart : geranium, leder, oud (agarhout)
Basis : grijze amber, vanille, patchouli
Meer informatie