Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Decléor Cica-Botanic Oil Anti-Stretch Marks 100ml Lichaamsolie

Decléor Cica-Botanic Oil Anti-Stretch Marks 100ml Lichaamsolie

Normale prijs: € 48,95

Speciale prijs: € 27,95

  • Niet in voorraad

  • U bespaart 43%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 100 ml
Productsoort Lichaamsverzorging
Producttype Speciale verzorging
Huidtype Alle huidtypes
Decléor Cica-Botanic Oil Anti-Stretch Marks 100ml Lichaamsolie

Behandel een droge, ruwe of geïrriteerde huid en help striae en littekens te verminderen met de Decleor Cica-Botanic lijn. Verrijkt met een krachtige mix van essentiële oliën, zullen deze supersterke, helende huidverzorgingsoplossingen zich op u richten en uw huid zachtjes revitaliseren en aanvullen om het ongemak te verlichten, te egaliseren en te verzachten.
Wat uw zorgen ook zijn, bereid u voor om u op uw mooist te voelen met de Decleor Cica-Botanic lijn en wikkel uw huid in compleet comfort, zorg en voeding.

Cica-botanische olie om littekens en striae te minimaliseren; voedt, beschermt, verbetert.

Decléor onthult een nieuwe werkzaamheid tegen striae met zichtbare resultaten in minder dan twee maanden. De nieuwe cica-botanische olie bevat een unieke mix van 9 botanische oliën om de verschijning van bestaande striae te verminderen en nieuwe te voorkomen.
Deze olie bevat botanische olie van borage, een plant met de hoogste hoeveelheid GLA (gamma-linoleenzuur), een vetzuur waarvan is aangetoond dat het tekorten in huidlipiden corrigeert en de elasticiteit van de huid verhoogt.
ZICHTBARE RESULTATEN BINNEN 2 MAANDEN: KLEUR: striae zijn lichter en minder zichtbaar DIKTE: striae zijn dunner, de huid is elastischer RELIEF: striae is minder volumineus, de huidtextuur is verbeterd * Consumententest onder dermatologische controle bij 39 personen met striae vanwege gewichtsvariaties Frankrijk - 2018

Masseer met cirkelvormige bewegingen op elke betroffen lichaamszone.


Meer informatie