Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Estée Lauder Double Wear

Als u onbezorgd van uw dag of avond wilt genieten kunnen we u van harte Estée Lauder Double Wear aanbevelen. Zowel de foundation als de mascara van deze reeks zijn zeer betrouwbaar en blijven langdurig zitten. Uw huid krijgt een mooie egale toon en uw ogen maken u uitdagender dan ooit tevoren! Estée Lauder Double Wear is een essentieel onderdeel van de Estée Lauder make-up uit ons ruime assortiment.

45 artikel(en)

  1. 1
  2. 2

Estée Lauder mascara Double Wear

Leg een elegant of verleidelijk accent op uw ogen met Estée Lauder mascara Double Wear. Het grote voordeel van deze make-up is dat het niet uitloopt, ook niet als u transpireert! Door de mascara te dragen krijgt u prachtige lange wimpers. De mascara blijft lang ongestoord zitten, maar is heel eenvoudig te verwijderen. Als u op zoek bent naar stralende make-up voor uw wimpers is Estée Lauder mascara Double Wear precies wat u nodig heeft!

Estée Lauder foundation Double Wear

Een goede basis voor uw make-up vindt u in de Estée Lauder foundation Double Wear van ParfumCenter. Deze zorgt ervoor dat uw huid een mooie, egale kleur krijgt. Bovendien droogt uw huid niet uit en is de kleur van de foundation getrouw aan die van uw huid. U kunt met uw vingertoppen of met behulp van een sponsje eenvoudig de Estée Lauder foundation Double Wear over uw gezicht verdelen. Bestel deze foundation voordelig bij ParfumCenter als de perfecte basis voor uw make-up!

Estée Lauder Double Wear Ecru

Make-up die wel acht uur lang blijft zitten? Daar zorgt Estée Lauder Double Wear Ecru wel voor! Dit poeder verzekert een vlekkeloos resultaat als het gaat om het aanbrengen én het dragen van make-up. U behoudt uw frisse uiterlijk en uw make-up hoeft voor de rest van de dag niet bijgewerkt te worden. Dankzij de Estée Lauder Double Wear Ecru geniet u urenlang van een zijdezachte huid. Ook het ecru poeder van dit prestigieuze merk maakt deel uit van het uitgebreide assortiment van ParfumCenter!

Estée Lauder Double Wear Stay in Place

U hoeft zich om het weer, de temperatuur of transpiratie helemaal geen zorgen te maken zolang u Estée Lauder Double Wear Stay in Place gebruikt! Hierdoor zal uw make-up nooit uitlopen en ziet u er de gehele dag stralend en fris uit. Ook als u actief in de weer bent zal de beschermende foundation goed zijn werk blijven doen. Een fris, super verzorgd en onweerstaanbaar uiterlijk creëert en behoudt u dankzij de betrouwbare Estée Lauder Double Wear Stay in Place van ParfumCenter. U kunt deze make-up eenvoudig en voordelig bij ons bestellen, waarna u uw items snel thuisbezorgd krijgt!