Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Estee Lauder Revitalizing Supreme + Night Intensive Restorative Crème 50ml Nachtcrème

Estee Lauder Revitalizing Supreme + Night Intensive Restorative Crème 50ml Nachtcrème

Normale prijs: € 126,00

Speciale prijs: € 84,95

  • Niet in voorraad

  • U bespaart 33%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 50 ml
Productsoort Gezichtsverzorging
Producttype Nachtcreme
Huidtype Alle huidtypes
Estee Lauder Revitalizing Supreme + Night Intensive Restorative Crème 50ml Nachtcrème

De nacht is aan jou met Revitalizing Supreme + Night Creme met een intens herstellend effect. Deze multi-werkzame crème, ontworpen om 's nachts te gebruiken, voedt diep, verbetert de stevigheid van de huid en vermindert fijne lijntjes en rimpels aanzienlijk.
Tweemaal zo geconcentreerd in een exclusief Moringa-extract, bevat het krachtige collageenboosters, limonium-extract en een dubbele super-dosis hyaluronzuur.

Revitalizing Supreme + Night; word iedere ochtend stralend wakker

Met het hydraterende Revitalizing Supreme + Night Crème, met een intens herstellend effect, wordt de huid diep geregenereerd en gerevitaliseerd. Een nachtcrème met de belangrijkste kracht om de huid te helpen zijn volledige potentieel voor celregeneratie en revitalisatie vrij te maken - elke ochtend is de huid stralend en hersteld.

Hoofdingrediënten:
- Dubbele concentratie Moringa-extract: dit extract heeft een sterke antioxiderende werking, wat de regeneratie van de huid gedurende de nacht bevordert. In combinatie met de krachtige collageenboosters helpt het de huid om zijn natuurlijke collageenproductie te versterken.
- Dubbele super dosis hyaluronzuur: de huid verliest 's nachts zijn hydratatie. Om dit te verhelpen, bevat Revitalizing Supreme + Nachtcrème een dubbele dosis hyaluronzuur die de huid 24 uur lang een intens hydratatie-bad geeft, dat zich uitstrekt tot na de nacht.
- Limoniumbloem-extract (Zeelavendel) : dit ingrediënt groeit aan de kusten van Zuid-Frankrijk en heeft bewezen deugden die de cellulaire activiteit 's nachts stimuleren.

's Avonds op gezicht en hals aanbrengen. Ideaal na het herstellende serum.
Meer informatie