Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Guerlain L'Instant Magic 75ml eau de parfum

Guerlain L'Instant Magic 75ml eau de parfum

Normale prijs: € 144,75

Speciale prijs: € 99,95

  • Niet in voorraad

  • U bespaart 31%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 75 ml
Parfumtype Eau de parfum
Guerlain L'Instant Magic 75ml eau de parfum

De nawerking van een droom.

Al bijna twee eeuwen is Guerlain een verhaal van geur en schoonheid, erfenis en creatie, durf en verkenning, erfgoed en de toekomst. Guerlain's roots verrijken het heden en inspireren de toekomst.
Met meer dan 1.100 geuren gecreëerd sinds 1828 door vijf generaties parfumeurs, is Guerlain's erfgoed uniek. De Légendaires geurcollectie brengt hulde aan dit uitzonderlijke erfgoed.
L'instant Magic maakt deel uit van Guerlain's Légendaires-collectie. Een collectie van emblematische geuren, samengesteld gedurende meer dan een eeuw door 5 generaties parfumeurs. Deze mythische pioniersparfums vormen een unieke geurbibliotheek, die het Maison Guerlain tracht te behouden.

L'Instant Magic is een reis naar een droomwereld. Het onmiddellijk herkenbare spoor illustreert het moment waarop de droom mogelijk wordt. L'Instant Magic is als een strelende mist op een bedje van hout en musk, licht en zacht.

L'Instant Magic; verfrissend, cocooning, sensueel

Na een start van bergamot onthult L'Instant Magic een muskusachtige floraliteit met frisse noten van roos en fresia. De basis van witte musk verwerkt in 'Musquinade' (een knipoog naar de beroemde Guerlinade) warmt op met amandelhout.
De Florale, Hout- en Muskusachtige geur voor vrouwen werd in 2021 gecreëerd door Randa Hammami en Sylvaine Delacourte.

Top : Bergamot;
Hart : Roos en Witte Musk;
Basis : Amandelhout, Tonkaboon, Ceder en Sandelhout.
Meer informatie