Guerlain Shalimar Extrait de Parfum 30ml parfum Flacon

€ 362,00 € 284,95
Op voorraad
U bespaart 21%

Eeuwen geleden werd keizer Shah Jahan hopeloos verliefd op prinses Mumtaz Mahal en bouwde de toverachtige tuinen van Shalimar voor haar. Dit geweldige verhaal inspireerde Jacques Guerlain tot het maken van Shalimar, de eerste oriëntaalse geur.

Guerlain Shalimar is één van de best verkopende parfums ooit en haar magie is onmiskenbaar. De luxueuze geur werd in 1925 vervaardigt door Jacques Guerlain. De topnoten zijn zéér verfrissend dankzij een hoge dosis citrus (vooral bergamot). De florale tinten die volgen geven het parfum een gevoel van escapisme en weelde en omhelzen met poederachtige accenten van iris, jasmijn en roos. De iris laat een warm, sensueel spoor achter, versterkt door de beroemde vanillegeur en de balsemieke noten, zoals Opoponax.
Shalimar geeft je de vrijheid om je gevoelens en je verlangen te uiten. Het dragen van Shalimar is om de geest te laten capituleren voor de zintuigen.  Shalimar Extrait van Guerlain is een Florale Amberachtige geur voor vrouwen en werd in 2016 uitgebracht. 

Top    : Bergamot en florale noten
Hart   : Roos, Iris en Jasmijn;
Basis: Vanille en Tonkaboon.

Meer details Minder details
Meer informatie
Merk Guerlain
Inhoud 30 ml
Parfumtype Parfum
Meer details Minder details
 
Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.