Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Hermes Eau de Basilic Pourpre 100ml eau de cologne spray

Hermes Eau de Basilic Pourpre 100ml eau de cologne spray

Nieuw

Normale prijs: € 114,00

Speciale prijs: € 83,95

  • In voorraad

  • U bespaart 26%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 100 ml
Parfumtype Eau de Cologne
Hermes Eau de Basilic Pourpre 100ml eau de cologne spray

Frisheid van rode basilicum

Na Orange Verte, Rhubarbe Écarlate, Narcisse Bleu, Mandarine Ambrée, Pamplemousse Rose, Gentiane Blanche, Néroli Doré en Citron Noir, nodigt Hermès ons uit om zijn nieuwe Eau de Basilic Pourpre Cologne te ontdekken.

Bedacht door de neus Christine Nagel, creatief directeur en directeur olfactorisch erfgoed van Hermès Parfums, is Basilic Pourpre met zijn zonovergoten mediterrane geuren een uitnodiging tot het onmiddellijke genot van de zomer. Bij deze nieuwe frisheid is er geen sprake van leeftijd, mode of geslacht. Proberen is gewoon aannemen.
Voor deze Cologne associeerde Christine Nagel zich spontaan met basilicum, het kruid dat onze borden parfumeert en versiert en dat ze met zijn vele variëteiten herontdekt heeft op de kraam van een tuinder in Courson. Zij houdt van de levendigheid van deze plant met zijn kleine, zachte blaadjes, waarvan ze droomde het te bottelen vanwege de "onmiddellijke geur van plezier en frisheid, met een onmiddellijk herkenbare plantaardige signatuur".
Dankzij haar talent heeft Christine Nagel vervolgens de originele facetten van deze aromatische plant blootgelegd door met groene basilicum haar interpretatie van rode basilicum te creëren, diep en gul, maar niet gedistilleerd. De zonnige kleur van de ene staat op gelijke voet met het donkere blad van de andere.
De spanning tussen beide wordt versterkt door Calabrische bergamot en geranium, terwijl patchoeli en kruiden diepte en verfijning toevoegen.
Aan de ene kant vinden we de luchtige signatuur van de Colognes, maar aan de andere kant geven de warmere noten een zekere sensualiteit voor een perfect evenwicht.
Eau de Basilic Pourpre van Hermès is een Houtachtige Aromatische geur voor vrouwen en mannen en werd in 2022 uitgebracht.

Top : Bergamot;
Hart : Basilicum en Geranium;
Basis : Patchouli en Kruiden.
Meer informatie