Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Hermes Eau de Citron Noir 100ml eau de cologne spray

Hermes Eau de Citron Noir 100ml eau de cologne spray

Normale prijs: € 114,00

Speciale prijs: € 74,95

  • Niet in voorraad

  • U bespaart 34%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 100 ml
Parfumtype Eau de Cologne
Hermes Eau de Citron Noir 100ml eau de cologne spray

De opvallende en explosieve vitaliteit van citrusvruchten in combinatie met de diepte van subtiele rokerige en houtachtige noten van zwarte citroen (limu omani).
"Een olfactorische reis door een universum van citroenfrisse geurnoten vol verrassingen heeft me naar het hart van de enorme wereld van de hesperide-geurfamilie gebracht. De vingerlimoen, Boeddha's hand en de Eureka-citroen... talloze geuren hebben mij aangesproken. Maar het was de rokerige en gedistingeerde zwarte limoen die uiteindelijk opviel als de belangrijkste noot."- Christine Nagel
Eau de Citron Noir biedt een unieke en paradoxale afdruk, een verrassend aanhoudende frisheid die de uitdaging van vasthoudendheid aangaat: een eau de cologne die tot twaalf uur blijft hangen!
Hermes' Les Colognes collectie weerspiegelt een kunst van het leven in Hermès-stijl. Royale figuratieve uitingen van eenvoudige, sprankelende genoegens, elke Hermès-cologne is een olfactorische momentopname. De citrusachtige aromatische geur voor vrouwen en mannen werd in 2018 gelanceerd.
Meer informatie