Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Chanel Hydra Beauty Nutrition Crème 50ml Gezichtscrème

Chanel Hydra Beauty Nutrition Crème 50ml Gezichtscrème

Normale prijs: € 70,55

Speciale prijs: € 61,95

  • In voorraad

  • U bespaart 12%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 50 ml
Productsoort Gezichtsverzorging
Producttype Dagcreme, Nachtcreme
Huidtype Droge huid, Gevoelige huid
Chanel Hydra Beauty Nutrition Crème 50ml Gezichtscrème

De voedingsrijke verzorging voor de droge en gevoelige huid. Hydra Beauty Nutrition Crème is een voedende en beschermende gezichtsverzorging die kalmeert, regenereert en de huid beschermt. Een gevoel van welzijn en een stralend mooie huid zijn het resultaat. De rijke textuur versmelt zacht met de huid en straalt met fruitige noten een subtiele geur uit.
Met de verzorgingslijn Hydra Beauty presenteert het onderzoek van Chanel de uitzonderlijke prestaties van de Camellia en zijn exclusieve werkzame stof met het hoogste hydratatie-effect voor de huid: Camellia Alba PFA. Deze uit de symbolische bloem van het huis verkregen werkzame stof, helpt de huid om een ​​optimaal watergehalte te produceren en te behouden.
De verzorgingsproducten van Hydra Beauty Nutrition zijn geïnspireerd door de Camellia, waarvan de bloemblaadjes effectief worden beschermd door een waslaag. De formules zijn speciaal ontwikkeld voor een droge huid en lippen.

De natuurlijke regeneratie van de huid wordt ondersteund, een gevoel van welzijn begint. De huid wordt optimaal met vocht verzorgd, zacht, soepel en stralend.

's Morgens en/of 's avonds na uw serum op de gereinigde, droge huid aanbrengen. Als het 's avonds royaal wordt gebruikt, is de huid de volgende ochtend intensief verzorgt.
Hydra Beauty voedende en beschermende Crème voor een droge huid kan met alle verzorgingsproducten van de Hydra Beauty-lijn worden gecombineerd. In synergie met Hydra Beauty Micro Sérum verzorgt het de huid perfect met vocht en geeft het een natuurlijk stralende teint.
Meer informatie