Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Chanel Hydra Beauty Crème 50ml Gezichtscrème

Chanel Hydra Beauty Crème 50ml Gezichtscrème

Normale prijs: € 65,12

Speciale prijs: € 59,95

  • In voorraad

  • U bespaart 8%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 50 ml
Productsoort Gezichtsverzorging
Producttype Dagcreme, Nachtcreme
Huidtype Alle huidtypes
Chanel Hydra Beauty Crème 50 ml Gezichtscrème

De essentiële bron van vocht voor het welzijn van de normale tot droge huid. HYDRA BEAUTY Crème hydrateert de huid intensief en bestrijdt vrije radicalen. De frisse en soepele textuur wordt direct geabsorbeerd en laat een subtiele geur met fruitige noten achter.
Met de HYDRA BEAUTY verzorgingslijn presenteert CHANEL research de uitzonderlijke prestaties van de camelia en haar exclusieve werkstof* met de hoogste hydraterende werking voor de huid: Camellia Alba PFA**. Deze actieve stof, gewonnen uit de emblematische bloem van het huis, helpt de huid een optimaal vochtgehalte te bereiken en te behouden.

HYDRA BEAUTY Crème hydrateert intensief, maakt de huid zacht en glad en geeft het glans.

*Internationaal octrooi aangevraagd.
**PFA: Polyfractionering van actieve ingrediënten. Speciaal door CHANEL ontwikkeld procedé om zeer zuivere cosmetische werkstoffen te verkrijgen.

's Ochtends en/of 's avonds aanbrengen op een gereinigde, droge huid, eerst het serum, dan de crème.
Ideaal als voorbereiding op make-up.
Dezelfde doeltreffendheid in een lichtere, frisse textuur: HYDRA BEAUTY Gel Crème is ideaal voor het warmere seizoen. HYDRA BEAUTY Gel Crème en HYDRA BEAUTY Crème kunnen worden gecombineerd met alle verzorgingsproducten uit de lijn. In synergie met HYDRA BEAUTY Micro Sérum voorzien ze de huid van optimaal vocht en zorgen ze voor een natuurlijk stralende teint.


Meer informatie