Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Lalique Amethyst Exquise 100ml eau de parfum spray

Lalique Amethyst Exquise 100ml eau de parfum spray

Normale prijs: € 109,00

Speciale prijs: € 36,95

  • In voorraad

  • U bespaart 66%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 100 ml
Parfumtype Eau de parfum
Lalique Amethyst Exquise 100ml eau de parfum spray

Lalique Amethyst Exquise is nog donkerder, sensueler en intenser dan haar voorgangsters: een nachtelixer, gedistilleerd uit verboden vruchten en weelderige bloemen. Als geur voor de avond of een lange, opwindende nacht onderstreept het de mysterieuze, verleidelijke aard van de draagster.

Een weelderige bessen-tuin in een bos van Muskusachtig hout, AMETHYST is sinds de lancering in 2007 een echt icoon en een generatie-overschrijdend succes geworden. Om het succes van deze emblematische geur te vieren, voegde het Huis in 2017 met AMETHIST EXQUISE een nieuw hoofdstuk toe aan de saga, ook geïnspireerd op de collectie 'Épines' badkameraccessoires ontworpen door René Lalique in 1920.

Amethyst Exquise; verfijnd en weelderig

Gehuld in een poederachtige waas van Heliotroop, een paarse bloem met tedere accenten van vanille en marsepein, weerspiegelen de rode en zwarte vruchten de mysterieuze gloed van de dag.
Weelderige paarse orchidee, crèmige Braziliaanse Gardenia en fluweelzachte Bulgaarse roos bloeien in het hart van de compositie, gezet in een krans van bramen en bessen. In de intens vrouwelijke basis stijgen zoete ranken van vanille en benzoë, gedragen door zacht sandelhout, op in de schemerige lucht.

Top : zwarte bes, braam, framboos, heliotroop
Hart : orchidee, Braziliaanse gardenia, Bulgaarse roos
Basis : sandelhout, Bourbon vanille, benzoë
Meer informatie