Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Lancaster Cleansing Block Micellar Delicate Cleansing Water 400ml

Lancaster Cleansing Block Micellar Delicate Cleansing Water 400ml

Normale prijs: € 26,96

Speciale prijs: € 18,95

  • In voorraad

  • U bespaart 30%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 400 ml
Productsoort Gezichtsverzorging
Producttype Reiningsproducten
Huidtype Alle huidtypes, Gevoelige huid
Lancaster Cleansing Block Micellar Delicate Cleansing Water 400ml

Het Micellar Delicate Cleansing Water is een mild micellar reinigingswater van Lancaster, dat make-up, vuil en onzuiverheden voorzichtig maar grondig verwijdert. De huid is perfect gereinigd, ziet er stralend mooi uit en het huidbeeld voelt verfijnd en comfortabel aan. Geschikt voor alle huidtypen, inclusief de gevoelige huid.

Om de huid mooi te houden, heeft het 's ochtends en 's avonds een goede huidverzorgingsroutine nodig en is reinigen altijd de eerste stap. Bovendien optimaliseert de goed gereinigde huid de werking van gezichtscrèmes en serums aanzienlijk en is dan beter voorbereid om de dag het hoofd te bieden of 's nachts te herstellen.

Micellaire structuurformules uit de Lancaster-laboratoria bestrijden alle belangrijke onzuiverheden die ontstaan door omgevingsinvloeden zoals luchtvervuiling, helpen bij het verwijderen van make-up, zonnebrandmiddelen, dode cellen en talg. Ultra-delicaat en zeer efficiënt, maakt het gebruik van vuil verwijderende micellen. In tegenstelling tot traditionele reinigers vangen deze microscopisch reinigende bolletjes olie en onzuiverheden in de huid. Deze kunnen dan gemakkelijk en efficiënt worden weggeveegd.

Breng zachtjes met een wattenschijfje aan op het hele gezicht.
Meer informatie