Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Marc Jacobs Daisy Trio Set Daisy 10ml + Daisy Eau So Fresh 10ml + Daisy Love 10ml

Marc Jacobs Daisy Trio Set Daisy 10ml + Daisy Eau So Fresh 10ml + Daisy Love 10ml

Nieuw

Normale prijs: € 46,50

Speciale prijs: € 37,95

  • In voorraad

  • U bespaart 18%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 3 x 10ml
Parfumtype Eau de toilette
Marc Jacobs Daisy Trio Set Daisy 10ml + Daisy Eau So Fresh 10ml + Daisy Love 10ml

Alle 3 de 10ml's hebben een spray.

Daisy is een sprankelende florale-houtachtige geur, fris en vrouwelijk. Het is gewijd aan een verfijnde, verleidelijke en oogverblindende vrouw, die tegelijkertijd naar eenvoud streeft. De charmante Daisy-geur streelt met fruitige aardbeien nuances, het intensieve groene aroma van viooltjesblad en sprankelende pittige roze grapefruit. Haar hart klopt in een floraal ritme, bestaande uit zijdeachtig en bedwelmende gardenia, delicate viooltjes en jasmijn bloemblaadjes. De poederachtige zachte, drydown is samengesteld uit blond hout, vanille en muskus. Alberto Morillas heeft deze geur in 2007 gecreëerd.

Daisy Eau So Fresh is als een knipoog naar Marc Jacobs' bijzonder kleurrijke modecollecties, een uitnodiging om zijn grillige en ondeugende inspiraties te ontdekken. Daisy Eau So Fresh zal fans vervoeren naar een vrolijke, zonnige wereld waar geluk en welzijn heersen.
Het ademt fruitige noten van grapefruit, framboos en peer aan de top. Het florale hart onthult een akkoord van viooltjes en wilde roos, ondersteund door jasmijn. In de basis vind je een lichte gourmand hint van pruimen gemengd met cederhout en musk. Daisy Eau So Fresh werd in 2011 gelanceerd, de neus is Alberto Morillas, Firmenich.

Daisy Love vult de lucht met stralende, florale en sprankelende Gourmand-noten die pure, aanstekelijke joie de vivre uitstralen!
Deze onweerstaanbare geur, die door meester-parfumeur Alberto Morillas voor Marc Jacobs gecreëerd werd, opent met een levendige uitbarsting van gekristalliseerde gele bosbramen. In het hart smelten zonnige madelief-bloemblaadjes samen met de warmte van kasjmiermusk en drijfhout, wat de geur zachtjes laat uitklinken. De sluiting van de fles is versiert met een groot madeliefje - een ode aan het delicate, iconische bloemetje. De florale hout- en muskusachtige geur voor vrouwen werd in het voorjaar van 2018 gelanceerd.
Meer informatie