Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Mauboussin Mademoiselle Twist 90ml eau de parfum spray

Mauboussin Mademoiselle Twist 90ml eau de parfum spray

Normale prijs: € 82,00

Speciale prijs: € 31,95

  • In voorraad

  • U bespaart 61%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 90 ml
Parfumtype Eau de parfum
Mauboussin Mademoiselle Twist 90ml eau de parfum spray

Mademoiselle Twist van Mauboussin werd in januari 2019 uitgebracht en is geïnspireerd door een draai, een dans, een pirouette. De glazen flacon is ontworpen in de vorm van een tol met om zijn nek een gedurfde Mauboussin-ring. Hoewel grappig, is het hele concept op een uiterst elegante en vrouwelijke manier uitgevoerd, met veel aandacht voor details.
De romantische en moderne compositie weerspiegelt de vitaliteit van de twirl, het leuke moment van een pirouette en positieve energie, een combinatie van zomerse florale, fruitige en delicate gourmand-nuances.

Mauboussin Mademoiselle Twist; romantisch en modern

De geur opent met een mix van zonnige noten van zwarte bes en frosted mandarijn, verrijkt met een vleugje pikante Timut-peper, en kondigt een hypnotiserend en verslavend hart aan van heldere jasmijn en knapperige pralinés. Een muskusachtige en gourmand vanillebasis brengt een duidelijk en duizelingwekkend spoor aan dit door Mauboussin gesigneerde parfum. De parfumeur van de compositie is Marie-Pierre Protin.
Modieus en chique, de grappige fles in de vorm van een tol viert de jeugdige traditie van het huis Mauboussin uit Parijs, dat in 1827 zijn verhaal begon. Mademoiselle Twist van Mauboussin is een florale fruitige gourmand geur voor vrouwen en werd in 2019 uitgebracht.

Top : Mandarijn, Peper en Zwarte Bes;
Hart : Praliné en Jasmijn;
Basis : Vanille en Musk
Meer informatie