Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Mont Blanc Emblem Absolu 100ml eau de toilette spray

Mont Blanc Emblem Absolu 100ml eau de toilette spray

Normale prijs: € 78,00

Speciale prijs: € 42,95

  • Niet in voorraad

  • U bespaart 45%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 100 ml
Parfumtype Eau de toilette
Mont Blanc Emblem Absolu 100ml eau de toilette spray

In 2017 werd Montblanc Emblem Absolu gelanceerd, een weelderige, luxueuze geur voor mannen. Embleem Absolu is een opvolger van Emblem en Emblem Intense uit 2014.
Montblanc Emblem Absolu. Gecreëerd voor een man die beslist gedurfd, zelfverzekerd en invloedrijk is, de nieuwe opvallende gouden flacon is emblematisch voor een man die de belichaming is van succes. Embleem Absolu treedt in de voetsporen van zijn twee voorgangers en voegt zijn eigen briljant opulente en luxe kenmerkende eigenschappen toe.
Het fruitige, houtachtige, oosterse parfum heeft een onvervangbare geur van kardemom in het hart van zijn parfumspoor gekregen. Het geeft energieke kruidigheid om de fruitige cocktail van sappige peer en tintelende mandarijn op te frissen - een weelderige combinatie die zijn huid goed genoeg maakt om te eten. Een shot roze peper en een vleugje lavendelessence en honingzoet fruit. Deze opwarmende noten weven een mantel van mysterie rond de verkwikkende sensualiteit van Emblem Absolu, wanneer een ander ingrediënt dat gebruikelijk is voor de drie geuren, patchoeli, uit de diepte opdrijft, verweven met kristalmos en krachtige vetiver.

Meer informatie