Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Mont Blanc Legend 50ml eau de parfum spray

Mont Blanc Legend 50ml eau de parfum spray

Normale prijs: € 63,00

Speciale prijs: € 38,95

  • In voorraad

  • U bespaart 38%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 50 ml
Parfumtype Eau de parfum
Mont Blanc Legend 50ml eau de parfum spray

Met de frisse, houtachtige Eau de Parfum Spray Legend zet het Hamburgse luxelabel Montblanc de lijn van zijn 'legendarische' herenparfums voort, die al sinds jaar en dag een cultstatus heeft bereikt.
De in 2020 gelanceerde geur is, net als zijn voorgangers, een creatie van meesterparfumeur Olivier Pescheux. Na de frisse Fougère-compositie uit 2011, de nonchalant elegante Spirit-variant gepresenteerd in 2016 en de verleidelijk sensuele Night-versie gepresenteerd in 2018, wordt nu een creatie gepresenteerd met een uitgesproken intense signatuur en een sensueel charmante oriëntatie. De Eau de Parfum Spray Legend van Montblanc heeft een indrukwekkende levensduur en een bijzonder goede sillage.

Mont Blanc Legend Eau de Parfum; een exclusief succesvol parfum met innovatieve charme

Ook de nieuwe variant van Montblanc Legend maakt indruk met het bekende en zéér succesvolle akkoord met noten van verleidelijk geurige jasmijn en zacht, groen mos, onderstreept met zoet-sprankelende nuances van bergamot.
De Eau de Parfum Spray uit 2020 breidt de voortreffelijke geursequentie uit met groen-aromatische facetten van bedauwd viooltjesblad en verleidelijk sierlijke magnolia. Krachtige accenten van harsachtig hout en fris, zacht leer voegen onweerstaanbaar elegante nuances toe aan de compositie.
Liefhebbers van de oorspronkelijke geur zullen in dit opwindende moderne parfum ook de originele noten vinden, en nog steeds versteld staan ​​van de diepe uitstraling van de nieuwe creatie vol karakter. Legend Eau de Parfum van Montblanc is een leergeur voor mannen en werd in 2020 uitgebracht.

Top : Bergamot en Viooltjesblad;
Hart : Houtachtige noten, Jasmijn en Magnolia;
Basis : Leer en Eikenmos.
Meer informatie