Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Narciso Rodriguez All Of Me 50ml eau de parfum spray

Narciso Rodriguez All Of Me 50ml eau de parfum spray

Normale prijs: € 113,00

Speciale prijs: € 82,95

  • Niet in voorraad

  • U bespaart 27%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 50 ml
Parfumtype Eau de parfum
Narciso Rodriguez All Of Me 50ml eau de parfum spray

Wat maakt jou uniek?

Met All Of Me herdefiniëert Narciso Rodriguez vrouwelijkheid. Het florale eau de parfum is een eerbetoon aan de generatie vrouwen die hun individualiteit vieren en vol zelfvertrouwen hun unieke persoonlijkheid onderstrepen, die hun eigen weg gaan en hun eigen waarheid vinden.
De compositie boeit met talloze facetten en vindt de iconische muskus-signatuur van Narciso Rodriguez opnieuw uit: zes ongelooflijk delicate, verschillende muskusnoten verenigen zich tot een verslavend akkoord dat als het ware in de huid smelt. Elk van de witte muskusvarianten is verantwoordelijk voor een facet van de florale geur, waarvan de kostbare Centifolia Roos samensmelt met Geranium-Bourbon: een noot die traditioneel herengeuren veredelt.
Met het gebruik van de op milieuvriendelijke wijze geproduceerde hoofdingrediënten Geranium-Bourbon, Sandelhout en Centifolia Roos, worden lokale gemeenschappen die ze verbouwen ondersteund.
De Florale Hout- en Muskusachtige geur voor vrouwen werd in 2023 uitgebracht en is gecreëerd door Dora Baghriche en Daphné Bugey.

Top : Magnolia en Pioen;
Hart : Roos en Bourbon Geranium;
Basis : Muskus en Sandelhout.
Meer informatie