Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Narciso Rodriguez for Her Fleur Musc 50ml eau de parfum spray

Narciso Rodriguez for Her Fleur Musc 50ml eau de parfum spray

Normale prijs: € 104,65

Speciale prijs: € 61,95

  • In voorraad

  • U bespaart 41%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 50 ml
Parfumtype Eau de parfum
Narciso Rodriguez for Her Fleur Musc 50ml eau de parfum spray

Een iconische parfumcollectie blijft verrassen en boeien. De levendige geest van For Her Fleur Musc belichaamt de diepgaande sensualiteit van elke vrouw. Uniek maar verslavend: deze nieuwe geur verleent opnieuw de aard van de dualiteit in de kern van Narciso Rodriguez' For Her collectie met een sluwe charme en een vurige passie. “Fleur Musc vertegenwoordigt een krachtige, gepassioneerde vrouwelijkheid; Het is een geur die de charme en elegantie oproept.”Het werd geïnspireerd door vrouwen die een air van onafhankelijkheid met verfijnde gratie projecteren.
Fleur Musc For Her is betoverend. Een royaal bloemenboeket met levendige noten omhult het signatuur hart van musk met warmte en sensualiteit. De weelderige roze bloemen, versterkt door roze peper, mengen met de zeldzame musk, terwijl houtachtige amber noten-een mix van patchouli en zachte amber-oplichten. Het resultaat: een stralende sublieme roos die op zichzelf staat.
Een sprankelende geur met een herkenbare stijl. De florale hout-en muskusachtige geur voor vrouwen werd in 2017 gelanceerd.

Top : Roze Peper
Hart : Roos Pioen Musk
Basis : Patchouli Amber Viooltje
Meer informatie