Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Guerlain Nahema 75ml eau de parfum spray

Guerlain Nahema 75ml eau de parfum spray

Normale prijs: € 144,78

Speciale prijs: € 96,95

  • Niet in voorraad

  • U bespaart 33%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 75 ml
Parfumtype Eau de parfum
Guerlain Nahema 75ml eau de parfum spray

Al bijna twee eeuwen is Guerlain een verhaal van geur en schoonheid, erfenis en creatie, durf en verkenning, erfgoed en de toekomst. Guerlain's roots verrijken het heden en inspireren de toekomst.
Met meer dan 1.100 geuren gecreëerd sinds 1828 door vijf generaties parfumeurs, is Guerlain's erfgoed uniek. De Légendaires geurcollectie brengt hulde aan dit uitzonderlijke erfgoed. Nahema maakt deel uit van Guerlain's Légendaires-collectie. Een collectie van emblematische geuren, samengesteld gedurende meer dan een eeuw door 5 generaties parfumeurs. Deze mythische pioniersparfums vormen een unieke geurbibliotheek, die het Maison Guerlain tracht te behouden.

Guerlain Nahema; verkwikkend, fluweelzacht en uitzonderlijk

Het is in de eerste plaats een bouquet rozen gekozen uit de beste families van deze eindeloze soort. In het hart de frisse, groene aroma's van hyacint. Vervolgens fruit, perzik en passievrucht, symbolen van bekoring. De basis van de onnavolgbare compositie wordt gedragen door sandelhout en patchouli. Nahema is een waarlijk enigmatisch elixer, geïnspireerd door een bedwelmend charmante oosterse roos. De Oosterse Florale Fruitige geur voor vrouwen werd in 2021 uitgebracht.

Top : Perzik en Passievrucht;
Hart : Roos en Hyacint;
Basis : Sandelhout en Patchouli.
Meer informatie