Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Guerlain Idylle 75ml eau de parfum spray

Guerlain Idylle 75ml eau de parfum spray

Normale prijs: € 144,78

Speciale prijs: € 96,95

  • Niet in voorraad

  • U bespaart 33%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 75 ml
Parfumtype Eau de parfum
Guerlain Idylle 75ml eau de parfum spray

Al bijna twee eeuwen is Guerlain een verhaal van geur en schoonheid, erfenis en creatie, durf en verkenning, erfgoed en de toekomst. Guerlain's roots verrijken het heden en inspireren de toekomst.
Met meer dan 1.100 geuren gecreëerd sinds 1828 door vijf generaties parfumeurs, is Guerlain's erfgoed uniek. De Légendaires geurcollectie brengt hulde aan dit uitzonderlijke erfgoed. Idylle maakt deel uit van Guerlain's Légendaires-collectie. Een collectie van emblematische geuren, samengesteld gedurende meer dan een eeuw door 5 generaties parfumeurs. Deze mythische pioniersparfums vormen een unieke geurbibliotheek, die het Maison Guerlain tracht te behouden.

Guerlain Idylle; sensueel, tijdloos, vrolijk.

Idylle opent met een regen van bloemen, een fris en vrolijk boeket, samengesteld uit lelietje-van-dalen, pioenroos, fresia en witte sering. In het hart verenigt jasmijn zich met een mengsel van Bulgaarse rozen. Een chypre-akkoord van patchouli en witte musk In de basis rond het parfum sensueel af. Idylle Eau de Parfum van Guerlain is een Florale Chypre geur voor vrouwen en werd in 2021 uitgebracht.

Top : Lelietje-van-dalen, Fresia, Witte Lelie en Pioenroos;
Hart : Bulgaarse Roos en Jasmijn;
Basis : Witte Musk en Patchouli.
Meer informatie