Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Guerlain L'instant de Guerlain 75ml Eau de Parfum

Guerlain L'instant de Guerlain 75ml Eau de Parfum

Normale prijs: € 151,00

Speciale prijs: € 98,95

  • In voorraad

  • U bespaart 34%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 75 ml
Parfumtype Eau de parfum
Guerlain L'instant de Guerlain 75ml Eau de Parfum

Emotionele momenten

Al bijna twee eeuwen is Guerlain een verhaal van geur en schoonheid, erfenis en creatie, durf en verkenning, erfgoed en de toekomst. Guerlain's roots verrijken het heden en inspireren de toekomst.
Met meer dan 1.100 geuren gecreëerd sinds 1828 door vijf generaties parfumeurs, is Guerlain's erfgoed uniek. De Légendaires geurcollectie brengt hulde aan dit uitzonderlijke erfgoed.
L'instant de Guerlain maakt deel uit van Guerlain's Légendaires-collectie. Een collectie van emblematische geuren, samengesteld gedurende meer dan een eeuw door 5 generaties parfumeurs. Deze mythische pioniersparfums vormen een unieke geurbibliotheek, die het Maison Guerlain tracht te behouden.

L'Instant de Guerlain Eau de Parfum illustreert één van die unieke momenten waarop alles kan veranderen, een moment van intense emotie tussen een man en een vrouw. Een sillage waar sambac jasmijn, ylang ylang en zonnebloemen een amberakkoord verlichten, een echte geur van huid en licht.

L'instant de Guerlain; zonnig, sprankelend, intiem, sensueel

Het citrus-honingakkoord leidt tot een tweede akkoord rond Chinese magnolia, verheven door sambac jasmijn en ylang-ylang, en verlicht het amberakkoord. Drie dominante sensaties die samensmelten tot een geur van huid en licht.
L'Instant de Guerlain Eau de Parfum is een Oosterse Florale geur voor vrouwen en werd in 2021 uitgebracht.

Top : Sinaasappelhoning, Bergamot en Mandarijn;
Hart : Magnolia, Ylang-Ylang en Sambac Jasmijn;
Basis : Amber en Sandelhout.
Meer informatie