Philipp Plein No Limit$ Super Fresh 90ml eau de toilette spray

€ 97,90 € 39,95
Op voorraad
U bespaart 59%
Philipp Plein No Limit$ Super Fresh 90ml eau de toilette spray

Philipp Plein No Limit$ Super Fresh 50ml eau de toilette spray

NO LIMIT$ – PLEIN SUPER FRE$H is de nieuwe geur van Philipp Plein voor mannen, een meeslepende Eau de Toilette die alle zintuigen prikkelt. De sterke houtachtige noten, in overeenstemming met de citrus, maken het het perfecte parfum voor dag en nacht. De flacon toont de iconische exclusieve creditcard van een miljard dollar. Het is tijd voor een uitbarsting van verfrissende energie, om een leven te leiden met... No Limits.

No Limit$ Super Fresh: een verslavende geur van onbeperkte energie
Drie pulserende akkoorden onthullen een gigantische storm van frisheid, High-voltage energie en buitensporig plezier. Zwarte bes, lavendel en zwarte vijg openen de compositie met hun koele aquatische noten. De frisheid van bergamot en grapefruit versmelt met de tintelende accenten van kardemom, gember en zwarte peper tot een hart met onbeperkte energie. Een vleugje vanille, gecombineerd met kostbare houtsoorten, leer en witte chocolade, geven de geur zijn zonovergoten karakter. NO LIMIT$ – PLEIN SUPER FRE$H is de sleutel tot het vervullen van je meest geheime dromen.
No Limit$ Super Fre$h van Philipp Plein Parfums is een verfrissende geur voor mannen en werd in 2021 uitgebracht. De neus achter deze geur is Alberto Morillas. 

Top    : Zwarte bes, Artemisia dracunculus, Zeenoten, Zwarte vijg en Lavendel;
Hart   : Zwarte peper, Grapefruit, Bergamot, Gember en Kardemom; 
Basis : Bourbon Vanille, Leder, Sandelhout, Ceder, Witte Chocolade, Hout Noten, Patchouli, Musk, Papyrusriet en Amber.

Meer details Minder details
Meer informatie
Merk Philipp Plein
Inhoud 90 ml
Parfumtype Eau de toilette
Meer details Minder details
 
Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.