Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Police To Be Tattooart 125ml eau de toilette spray

Police To Be Tattooart 125ml eau de toilette spray

Normale prijs: € 44,00

Speciale prijs: € 19,95

  • In voorraad

  • U bespaart 55%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 125 ml
Parfumtype Eau de toilette
Police To Be Tattooart 125ml eau de toilette spray

To Be Tattooart is een jong en trendy concept voor een parfum dat vrijheid en een sterke persoonlijkheid uitstraalt. De eau de toilette vertegenwoordigt een thema met een grote populariteit onder jongeren: de tatoeage, geprezen als een hedendaagse taal, een verlengstuk van je persoonlijkheid, een onuitwisbaar symbool op je lichaam dat je echte identiteit uitdrukt.
De roos wordt beschouwd als de koningin der tatoeages. Het viert schoonheid, passie en het mysterie van het leven. Weelderige rozen in oude stijl decoreren de roze flacon voor haar en de blauwe flacon voor hem. De decoratie bedekt de hele schedel, waardoor het nog fascinerender en opvallender wordt. De matte finish simuleert het effect van de tatoeage op de huid. De blauwe roos voor hem vertegenwoordigt de uitdaging, voor een man die geen "nee" als antwoord accepteert, ook niet van hemzelf.

To Be Tattooart; onweerstaanbaar en onderscheidend

Knapperige Verbena opent de compositie, vergezeld door de mysterieuze elegantie van kardemom en stralende zwarte bes, vervolgens exploderend in het aromatische hart van Lavendel en Muskaatsalie, rustend op een moderne en intrigerende basis van amberhout en tonkaboon. Een beslissende en onuitwisbare geur voor een man die van risico's houdt ... een vrije geest. De Houtachtige Aromatische geur voor mannen werd in 2017 uitgebracht.

Top : Zwarte bes, Citroenverbena en Kardemom;
Hart : Lavendel en Muskaatsalie;
Basis : Tonkaboon, Ambroxan en Amberhout.
Meer informatie