Ren Glycolactic Radiance Renewal Mask 50ml

Ren Glycolactic Radiance Renewal Mask 50ml

Normale prijs: € 43,00

Speciale prijs: 35.95 EUR € 35,95

  • Niet in voorraad

  • U bespaart 16%
Merk:
Inhoud: 50 ml
Productsoort: Gezichtsverzorging
Producttype: Maskers&Serums
Huidtype: Alle huidtypes
Ren Glycolactic Radiance Renewal Mask 50ml

Een cult-favoriet peeling masker met een krachtig actief complex dat de huid vernieuwt en verfijnt. Het verbetert de teint en uitstraling aanzienlijk, terwijl het poriën, congesties en de verschijning van fijne lijntjes minimaliseert.
Een mix van glycolzuur, melkzuur, citroenzuur en wijnsteenzuur, afkomstig van extracten van ananas, passievrucht, citroen en druif, werken samen met Papaïne van Mexicaanse Papaya om de huid diep te exfoliëren, te ontlasten en te zuiveren, waardoor de huid wordt gladgestreken en de verschijning van fijne lijntjes en rimpels vermindert. Omega 3 en 7 voeden, kalmeren en herstellen de huid en zorgen ervoor dat deze rustig en gekalmeerd blijft.

Resultaten:
- Verwijdert dode huidcellen om de teint te vernieuwen.
- De huid ziet er helderder, gezonder en stralender uit.
- Helpt de verschijning van fijne lijntjes en rimpels te minimaliseren.
- Bestrijdt congestie, mee-eters en puistjes.

Breng een ruime hoeveelheid aan op een schone huid van het gezicht en de hals, vermijd de huid rond de ogen. Laat gedurende 10 minuten inwerken. Bevochtig bijgevoegde doek en veeg het masker zachtjes af. De huid met warm water afspoelen. Een lichte tinteling kan worden ervaren tijdens het aanbrengen. Gebruik wekelijks. Niet aanbevolen voor de gevoelige huid of voor gebruik net na het scheren.
Meer informatie