Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Thierry Mugler Alien Goddess 100ml eau de parfum navulling

Thierry Mugler Alien Goddess 100ml eau de parfum navulling

Normale prijs: € 144,35

Speciale prijs: € 84,95

  • In voorraad

  • U bespaart 41%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 100 ml
Parfumtype Eau de parfum
Thierry Mugler Alien Goddess 100ml eau de parfum navulling

Laat je verleiden door de aroma's van MUGLER Alien Goddess Eau de Parfum en laat de zonnegodin in je ontwaken. Vind het licht in de duisternis met deze damesgeur vol hoop en levensvreugde. De oriëntaalse, fruitige, florale en houtachtige geurnoten van Alien Goddess onthullen zich na elkaar en versmelten tot een onvergetelijke Eau de Parfum.

Mugler Alien Goddess; wekt de zonnegodin in elke vrouw

• Stralende topnoot: ten eerste ontvouwt de Italiaanse bergamot haar sprankelende frisheid en positieve energie - zoals de zonnestralen op een warme zomerdag.
• Magische hartnoot: in het centrum van de compositie van MUGLER Alien Goddess Eau de Parfum staat de gouden bloesem van Grandiflorum Jasmijn, wat sensualiteit en vrouwelijkheid symboliseert.
• Sensuele basisnoot: de MUGLER damesgeur vindt haar mysterieuze afsluiting met de rijke, zachte geur van rijke, zoete Bourbon Vanille.

De flacon weerspiegelt ook de extravagantie van deze nobele samenstelling van exclusieve ingrediënten: met gouden elementen en glanzend metallic lakwerk presenteert deze zich als een heel speciale talisman waarin het zonlicht op een prachtige manier wordt weerkaatst. In het belang van duurzaamheid kan MUGLER Alien Goddess Eau de Parfum gemakkelijk worden bijgevuld.
De oosterse florale geur voor vrouwen is gecreëerd door Nathalie Lorson en Marie Salamagne en werd in 2021 uitgebracht.

Top : Kokoswater en Bergamot;
Hart : Jasmijn en Heliotroop (Vanillebloem);
Basis : Bourbon Vanille en Cashmeran.
Meer informatie