Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Thierry Mugler Angel Eau Croisiere 50ml eau de toilette spray

48% korting

Thierry Mugler Angel Eau Croisiere 50ml eau de toilette spray

Zomergeur
Aanbieding

Normale prijs: € 74,95

Normale prijs: € 49,95

Speciale prijs: € 38,95

  • In voorraad

  • U bespaart 48%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 50 ml
Parfumtype Eau de toilette
Thierry Mugler Angel Eau Croisiere 50ml eau de toilette spray

Angel Eau Croisière is de vrije expressie van vrijheid en levensvreugde en vervoert vrouwen naar verre horizonten.
MUGLER herinterpreteert de Cruise Spirit met Angel Eau Croisière. Een gelimiteerde editie voor een droom van ontsnapping en ongeremd plezier. Tussen show, uitbundigheid en mystiek, draait het tweede en laatste hoofdstuk van de Angel Eau Croisière-saga rond het plezier van avontuur. Een Oriëntaals Fruitige Eau de Toilette met een bedwelmende geur.

Angel Eau Croisière; de vrije expressie van vrijheid en levensvreugde

Angel Eau Croisière geeft de Cruise Spirit een frisse wind.
• Copacabana-facet: de frisse en fruitige facetten van vijgenmelk vermengen zich met de florale lichtheid van een bedwelmende magnolia.
• Weelderig facet: de gourmand geuren van de overdosis Praliné komen samen in de diepte van Patchouli. Een emblematisch en uniek akkoord.

Angel's iconische ster is nu versierd met feestelijke kleuren die de warmte en opgewektheid van Braziliaanse carnavals oproepen. Duizend reflecties kruisen elkaar in de gekleurde transparantie van de flacon van Angel Eau de Croisière, smaragdgroen met roze en azuurblauw als een zonsondergang over verre zeeën.
Een MUGLER flacon is als een sculptuur. De asymmetrische vijfpuntige ster is versierd met exotische kleuren - azuurblauw, smaragdgroen, roze - als een luchtige en begeerlijke zomerjurk. Angel Eau Croisière is een Florale Fruitige Gourmand geur voor vrouwen en werd in 2020 uitgebracht.

Geurnoten: Vijgennectar, Praline, Patchouli, Magnolia en Vanille
Meer informatie