Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Tous Oh! The Origin 100ml eau de parfum spray

Tous Oh! The Origin 100ml eau de parfum spray

Normale prijs: € 84,99

Speciale prijs: € 44,95

  • In voorraad

  • U bespaart 47%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 100 ml
Parfumtype Eau de parfum
Tous Oh! The Origin 100ml eau de parfum spray

Oh! The Origin is geïnspireerd door de verleiding en het flirten van het verkleden om uit te gaan. Het is bedoeld voor jonge, verfijnde vrouwen die gevoelig, maar plezierig zijn en een informeel maar elegant tintje hebben.

Tous Oh! The Origin; Een geur waar u zich zeker van zult voelen

'Ik stelde me een vrouw voor die werd verleid door het pure magnetisme van de mannelijke geur. Ik koos ervoor om rozen, die romantiek belichamen, met liswortel te combineren, een eleganter sleutelelement van de geur, een iconisch duo in klassieke parfumerie.
Met een onweerstaanbare aantrekkingskracht komen de florale noten door een frisse en heldere fruitcocktail tevoorschijn: mandarijnen, citroenen en zwarte bessen. De verleiding bereikt vervolgens haar meer sensuele noten met de warme allure van golven van vanille, musk, tonkabonen en ambrox.

De mannelijke en vrouwelijke edities vullen elkaar aan. Deze liefdevolle geuren delen een positieve eigenschap, vertegenwoordigd door een vleugje roze peper in beide geuren. Beide geuren hebben ook een gedeelde smaak voor verfijnde elegantie, door een soort verleiding die leidt tot de onderscheidende, hoogwaardige noten van ambrox. "- parfumeur Daphné Bugey.
De florale fruitige geur voor vrouwen werd in 2018 uitgebracht.

Top : roze peper, mandarijn, citroen en zwarte bes
Hart : liswortel, roos
Basis : vanille, musk, tonkabonen en ambrox
Meer informatie