Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Acqua di Parma Colonia C.L.U.B 100ml Eau De Cologne Spray

Acqua di Parma Colonia C.L.U.B 100ml Eau De Cologne Spray

Normale prijs: € 135,00

Speciale prijs: € 89,95

  • Niet in voorraad

  • U bespaart 33%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 100 ml
Parfumtype Eau de Cologne
Acqua di Parma Colonia C.L.U.B 100ml Eau De Cologne Spray

Modern, stralend & zorgeloos

Een ode aan het vertrouwen: Colonia C.L.U.B. van Acqua di Parma belichaamt de unieke gevoelens van momenten die met geliefden worden gedeeld. Een verkwikkende geur die om ons leven draait, ons gezelschap en de mensen met wie we een levenslange en versterkende band delen.
Met een sprankelende start openen de frisheid van bergamot en citroen de cologne, terwijl de stralende combinatie van aromatische shiso en rozemarijn in het hart wordt verlevendigd door noten van roze en zwarte peper.
De ontspannende basis van cederhout en muskus herinnert ons aan het innerlijke geluk dat ons omringt als we samen tijd doorbrengen. Al met al is de geur een genot voor de zintuigen.
Colonia C.L.U.B wordt gepresenteerd in de iconische flacon van Acqua di Parma, geïnspireerd door Art Deco invloeden en versierd met een wapenschild dat de lange geschiedenis van het Maison benadrukt. Zowel de dop als de verpakking zijn geraffineerd donkergroen en weerspiegelen de aromatische noten van de cologne. De Houtachtig Kruidige geur voor mannen werd in 2022 uitgebracht.

Top : Bergamot, Citroen, Roze peper en Zwarte peper;
Hart : Shiso en Rozemarijn;
Basis : Ceder en Musk
Meer informatie