Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Acqua di Parma

De geuren van de authentieke Italiaanse landschappen vormen de inspiratie voor de parfumeurs van Acqua di Parma. Kenmerkend voor alle parfums zijn de frisse topnoten die zich onder andere manifesteren in aroma’s van citrus en bergamot.

ParfumCenter heeft een ruime geurcollectie met naast Acqua di Parma heren ook veel exquise geuren uit de Acqua di Parma dames parfumcollectie. Stijl en elegantie zijn de toverwoorden van dit exclusieve merk. In ons assortiment vindt u ook scheerproducten voor de heren met klasse.

Meer informatie
Acqua di Parma

149 artikel(en)

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Acqua di Parma Colonia

Door de unieke samenstelling is Acqua di Parma Colonia een verfijnd eau de cologne dat zowel door heren als dames gedragen kan worden. Elke geurlaag is een unieke synthese van mannelijke en vrouwelijke elementen. Zo herkent u in de topnoot naast bergamot en citroen ook subtiel hinten munt en neroli. Aroma’s van hout kenmerken de basis, die bestaan uit amber, musk en Haïtiaanse vetiver. Toch heeft Acqua di Parma Colonia bij mannen en vrouwen een geheel ander effect. Een heerlijk parfum voor de man of vrouw met karakter.

Acqua di Parma online bestellen

ParfumCenter heeft een ruim aanbod exclusieve parfums voor scherpe prijzen. In onze online winkel kunt u voordelig Acqua di Parma online bestellen. De verscheidenheid is groot. Dames kunnen zich uitleven met de Blue Mediterraneo collectie met verfrissende interpretaties van de Middellandse Zee. De ingetogen design verpakking is stijlvol elegant en een perfecte afspiegeling van de geruige verfijndheid van Acqua di Parma. Online bestellen doet u bij ParfumCenter voordelig.