Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Biotherm Homme Aquapower Daily Defense SPF15 75ml Gezichtscrème

Biotherm Homme Aquapower Daily Defense SPF15 75ml Gezichtscrème

Normale prijs: € 44,95

Speciale prijs: € 31,95

  • Niet in voorraad

  • U bespaart 29%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 75 ml
Productsoort Gezichtsverzorging
Producttype Dagcreme
Huidtype Alle huidtypes
Biotherm Homme Aquapower Daily Defense SPF15 75ml Gezichtscrème

Bescherm uw huid met Aquapower Daily Defense SPF15 van Biotherm Homme tegen schadelijke milieu-invloeden. De moisturizer voor de mannenhuid is met antioxidanten verrijkt en biedt u een betrouwbare all-round bescherming tegen externe invloeden en UV-stralen. Tegelijkertijd wordt de huid gedurende 24 uur met vocht verzorgd. De crème is onder dermatologische controle getest en is ook geschikt voor de gevoelige huid.

Bescherming en vocht - zelfs voor de gevoelige huid

Aquapower Daily Defense SPF15van Biotherm Homme is een frisse hydraterende crème met waardevolle ingrediënten zoals Life Plankton, Rode Algen, Hydranov P, Vitamine E en Aicalin-Wortel.
Het geeft de huid de hele dag een ideaal niveau van vocht en biedt bescherming tegen externe invloeden en UV-stralen. Dankzij de lichte, niet-vettige en niet-kleverige geltextuur dringt de gezichtsverzorging onmiddellijk in de huid.

De gezichtsverzorging wordt 's morgens na het reinigen op het gezicht aangebracht. Hiertoe wordt een deel van het product met de pompdispenser in de palm van de hand gedaan en met de handen van binnen naar buiten verdeeld over het gezicht tot aan de hals. Het gebied rond de ogen moet worden vermeden. Als de crème toch in de ogen komt, moeten deze onmiddellijk worden uitgespoeld.
Meer informatie