Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Biotherm Aqua Bounce Super Concentrate 50ml Gezichtsfluide

Biotherm Aqua Bounce Super Concentrate 50ml Gezichtsfluide

Normale prijs: € 35,95

Speciale prijs: € 21,95

  • In voorraad

  • U bespaart 39%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 50 ml
Productsoort Gezichtsverzorging
Huidtype Gevoelige huid
Biotherm Aqua Bounce Super Concentrate 50ml Gezichtsfluide

Een intensief leven heeft intensieve verzorging nodig: Het Biotherm Aqua Bounce Super Concentrate met Life Plankton™ en hyaluronzuur is de optimale vochtinbrengende fluïde om de tekenen van een drukke levensstijl, zoals een droge en gespannen huid, te verminderen.
De Aqua Bounce verzorging is de persoonlijke dorstlesser voor je huid: met de hydraterende memory-shape-formule voorziet het je huid 24 uur lang van vocht en ondersteunt het tegelijkertijd de natuurlijke beschermende functie van de huid.
Dankzij het Aqua Bounce Super Concentrate met hyaluronzuur kun je je huid intensief verzorgen en meer veerkracht en volume geven. De vloeibare gel-textuur wordt moeiteloos geabsorbeerd, hydrateert de huid en laat deze er gladder uitzien. Geniet van een soepel, zacht en gezond huidgevoel.

Breng de moisturizer met hyaluronzuur 's morgens en' s avonds aan op het gereinigde gezicht. Breng hiervoor twee tot drie pompjes van de frisse Aqua Bounce Gel op de huid aan en masseer deze van binnen naar buiten in.
Meer informatie